CLINIC TANJA ROMANO- FEBRER 2016

El cap de setmana del 13 i 14 de febrer es va celebrar en el Pavelló Municipal de Caldes        d´Estrac, el tan esperat Clinic de Patinatge Artístic amb la 14 vegades campiona del món la italiana Tanja Romano.

Des de les bases d´iniciació fins a les de competició, els patinadors/es i tècnics del club, gairebé íntegrament , van poder gaudir d´unes jornades amb un programa intensiu de patinatge, preparació física, dansa i per les més peques taller de manualitats. El dissabte al migdia vàrem dinar tots plegats al comptar amb un càtering.

En definitiva aprenentatge, diversió, patinatge, ballar,…en un intens cap de setmana amb els esportistes del club que van tenir un comportament exquisit. La il-lusió de participar, de compartir aquests moments, d´aprendre va fer que el cansament no aparegués.

Magnífica experiència que esperem repetir tots els anys.

Agraïm al Consistori de Caldes d´Estrac la seva col-laboració pel desenvolupament d´aquest Clinic.

FESTIVAL NADAL 2015

Un any més el club celebra el festival de Nadal on vàrem poder gaudir dels aprenentatges de tots els nostres patinadors i patinadores.

                                         

FESTIVAL DE NADAL 2014

El passat dia 19 de desembre vam gaudir del Festival de Nadal del nostre club. Els nostres patinadors i patinadores ens van oferir un festival ple d´il-lusió, on vàrem gaudir dels espectacles del Rei LLeó, Toy Story, Pocahontas, Alicia al pais de les meravelles, 101 Dàlmates, Tarzan, Frozen, Madagascar i l´espectacle Imagina del nostre grup de xou.

Felicitats a tots i totes!!

    

FESTA D´ESTIU DE LES ESCOLES DE PATINATGE 2014

El passat dissabte 7 de juny, el club de patinatge artístic Caldes d´Estrac, va organitzar la FESTA D´ESTIU DEL PATINATGE ESCOLAR.

Un centenar de patinadors i patinadores d´iniciació de les escoles Sagrada Família de Caldes d´Estrac, Labàndaria de Sant Andreu de Llavaneres, Meritxell de Mataró, Turó del Drac de Canet de Mar i dels clubs de patinatge de Vallgorguina, Caldes i Llavaneres, es van aplegar al pavelló municipal de Caldes d´Estrac per celebrar una jornada de patinatge i acomiadar la temporada escolar 2013-2014.

Va ser una festa oberta a familiars i amics i a les persones interessades en iniciar-se en aquest esport de cara al proper curs escolar, que va concloure amb l´actuació de grup xou de Caldes que va presentar la nova coreografia que porta per títol "La Recerca".

Des del club agraïm la participació de tots els patinadors de les escoles i clubs i desitgem bon estiu!.

          

                                                         


TECNIFICACIÓ DE PATINATGE AMB TANJA ROMANO

El club de patinatge artístic de Caldes d´Estrac va organitzar una tecnificació de patinatge els dies 17 i 18 de maig, amb la italiana Tanja Romano, quinze vegades campiona del món. Hi van participar patinadores dels clubs de Ripollet, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d´Estrac i va estar dirigida per la coordinadora i entrenadora internacional dels clubs, Janet Ruíz.

Va ser una gran experiència per a totes les patinadores, que van gaudir d´un cap de setmana de patinatge amb la gran i admirada campiona!


ACTE INSTITUCIONAL DE DISTINCIONS ALS ÈXITS ESPORTIUS DEL CLUB DE PATINATGE ARTÍSTIC CALDES D´ESTRAC

Dissabte 26 d´abril, l´Ajuntament de Caldes d´Estrac va celebrar el primer acte institucional   d´entrega de distincions a ciutadans/es de diferents àmbits. El nostre club de patinatge va ser convidat i reconegut per la seva trajectòria, la seva tasca esportiva i formativa, i els seus èxits esportius durant l´any 2013.

L´alcalde del municipi, Joaquim Arnó, va fer entrega d´un diploma de reconeixement ciutadà a les següents patinadores:

Anna Rabassa, Lídia Pujol, Berta Llorca, Paula Torrents, Carla Escrich i Aina Lafuente pels seus èxits en la modalitat individual.

I al jove grup xou que va debutar en competició escolar l´any 2013 format per Sandra Casals, Cristina Lochmann, Melanys Buele, Lídia Arroyo, Nerea Rius, Vanessa Rius, Mar Busquets, Paula Martín i Mireia Vallès.

L´alcalde va fer extensiva aquesta distinció a tots els esportistes del club pel seu treball i dedicació, qui són la base i el futur. I a l´equip tècnic del club integrat per la coordinadora i entrenadora Janet Ruíz, Alberto Fernández, Carla Pérez, Ivet Escrich i Roser Casals.

Des del club de patinatge agraïm molt sincerament aquest reconeixement.

FESTA DE NADAL 2013

Divendres 20 de desembre, un gran nombre de familiars i amics es va aplegar al Pavelló poliesportiu de Caldes d´Estrac per celebrar la festa del patinatge i donar la benvinguda a les festes de Nadal.

Patinadores i patinadors dels clubs de Caldes d´Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Escola Sagrada Familia i Escola Labàndaria, van amenitzar la festa amb balls d´exhibició.

La festa va concloure amb un pica-pica per a tots els assitents.


EL CLUB DE PATINATGE CELEBRA EL NADAL!

El passat dia 20 de Desembre al pavelló poliesportiu municipal de Caldes d’Estrac va tenir lloc el Festival de Nadal de Patinatge, amb balls i exhibicions dels patinadors dels clubs de Llavaneres i Caldes, així com dels nens i nenes de les escoles que practiquen el patinatge com a activitat extraescolar. Tots junts vàrem donar la benvinguda al Nadal i formularem els nostres millors desitjos per al 2013.