LA CALDENCA CARLA ESCRICH ACONSEGUEIX LA MEDALLA DE PLATA EN EL CAMPIONAT D´ESPANYA JUNIOR

Un mes intens de preparació i entrenaments diaris per afrontar el llarg viatge a Gran Canària amb il-lusió i amb convicció de competir a alt nivell.

En un pavelló amb moltíssima calor i amb la tensió del Campionat, la Carla va realitzar el Programa Curt amb un parell d´errors fruit també dels nervis i que la va portar a ocupar la sisena posició en el primer dia de competició.

Al Programa LLarg del dissabte, va realitzar un excel-lent ball que li va fer remuntar 4 posicions fins a obtenir el subcampionat d´Europa deixant la porta oberta a la classificació directa pel Campionat del Món. Només esperar a la convocatòria de la Federació Espanyola Patinatge que confirmi perquè competició ha estat seleccionada.

Des del Club només queda encoratjar-la a seguir treballant amb la mateixa constància i dedicació. Seran setmanes de molt treball i preparació per al nou campionat.

Donar gràcies a l´equip tècnic del Club per acompanyar-la en aquest llarg camí, a l´equip de treball que ha estat al voltant de la Carla, als socis del Club pel seu constant recolzament i un especial agraïment a l´Ajuntament de Caldes d´Estrac pel seu suport i per la disposició de les instal.lacions municipals necesssàries i que ens ha permès ser a tots partícepes d´aquest èxit de la patinadora caldenca Carla Escrich Solé del CPA Caldes d´Estrac.

Finalitzar, amb l´agraïment que ens han fet arribar al Club els pares de la patinadora: " Gràcies per creure i fer realitat aquest fantàstic objectiu".

                                       

COPA ALEMANA 2016

Regressem del Campionat amb una molt bona experiència. En trets generals va anar bé, el programa curt no va acabar de sortir del tot, però en el programa llarg la Carla va demostrar que una bona remontada és possible, quedant així en 8ena posició de la Copa Alemana 2016 Categoria Junior. Felicitats!!

                             

CAMPIONAT DE LLUÇANES - 28- 29 MAIG 2016

Magnifics resultats obtinguts el passat cap de setmana del 28- 29 de maig en el Trofeu Lluçanès. Els nostres grups de promoció i iniciació C petits, iniciaven la competició el dissabte per la tarda, obtenint excelents puntuacions en general i 7 magnifics podiums.

Categ. Mini 1 Erika Martin 2ª, Paula Pinatelli 5ª
Categ. Mini 3 Julia Balletbo 3ª, Gisela Boscasa 4º, Lucia Gañete 7ª
Promoció 1 Elsa Cervilla 1ª
Promoció 2 Lucia Mas de Xaxas 1ª, Suri Castillo 2ª, Lucia Cervilla 3ª, Carmen Navarro 4ª, Ona Bravo 5ª.
Promoció 1-2 Paula Guerrero 1ª, Malena Baldessari 12ª, Anna Cardenas 13ª , Nayara Tauste 14ª. 
Iniciació C petits . 7ª Paula Profumo, 9ª Ainhoa Segovia, 10ª Meritxell Gonzalez

Continuaven el diumenge al matí la resta d´iniciacions fins Certificat, 2 podiums més i bones puntuacions en les nostres participacions.

Categoria certificat. Lia Brosa 6ª
Categoria Iniciació A Mireia Pando 2ª, Tania Avalos 6ª
Categoria iniciació B grans Aros Sobrino 14ª, Delia Borrell 18ª
Categoria Iniciació B petits Mar Sobrado 2ª, Laia Paricio 4


El diumenge a la tarda posavem el punt final al campionat amb uns resultats magnifics, tancant la nostra exitosa participació en el Trofeu en les categories Cadete i Junior B.


Cadetes B: Melanys Buele 4ª, Lidia Arroyo 5ª, Paula Martin 9ª

Junior B: María de la Fuente 3ª

Resultat final magnific, bones classifications en general i 10 podiums repartits en quasi totes les categories en les que participàvem. Moltes felicitats a totes!! Gran treball el realitzat dia a dia pel grup tècnic del CPA Caldes d´Estrac- moltes felicitats també!!

CAMPIONAT CATALÀ DE PATINATGE SOLO DANCE - COMARRUGA- 7- 8 JUNY 2016

El cap de setmana del 7 i 8 de maig, les patinadores del CPA Caldes d´Estrac han competit en el Campionat Català de Patinatge modalitat de Solo Dance  a Comarruga (Tarragona).

Tant Paula Fanlo (Categoria Juvenil) com Marta Poch (Categoria Júnior) han assolit la segona posició. Ambdues patinadores han executat molt bé tant els exercicis obligatoris com els lliures i han demostrat una bona evolució des del Campionat de Barcelona.

Les patinadores del Caldes s´han classificat per anar, amb la Selecció Catalana al Campionat   d´Espanya que es celebrarà esl propers dies 3 i 4 de juny a Fuengirola, Màlaga.

  

TROFEU DE LA SAL - CARDONA - 30 D´ABRIL 2016

El passat cap de setmana del 30 d´abril, les patinadores del CPA Caldes d´Estrac, van participar al trofeu de la Sal celebrat a Cardona.

Totes van poder demostrar el seu nivell i millora en cada una de les seves categories.

Moltes felicitats a totes! Ara toca seguir treballant!

 

  

CAMPIONAT D´ESPANYA DE FIGURES OBLIGATÒRIES- 23 I 24 D´ABRIL 2016

Merescuda 4ª posició aconseguida per la nostra patinadora Daniela María Segura en el Campionat d´Espanya de figures obligatòries celebrat a Cerdanyola el passat 23 i 24 d´abril en el seu primer any en la categoria cadete. 

Tocarà seguir entrenant  i millorar per aconseguir noves metes junt a la seva entrenadora Carla Torrell i la resta de l´equip tècnic del CPA Caldes d´Estrac.

Felicitats a totes per aquesta magnifica posició, gran trebal!!

      

CAMPIONAT D´ESPANYA GRUPS XOU JUVENIL - ALCOI - 11 MARÇ 2016

El día 11 de març el grup xou del CPA Caldes d’Estrac va competir per primera vegada en el Campionat d’Espanya de Grups Xou Juvenil de la Federació Espanyola de Patinatge que es va celebrar a Alcoi (Alacant), on es van reunir els vint millors grups de tot l’ Estat. Amb la nova coreografia “Dames”, executada amb molta força i expressivitat, i sota la direcció de la seva entrenadora Gemma Espasa, les deu patinadores que participaven en aquesta categoria (Mireia Vallès, Lidia Arroyo, Paula Martín, Mireia Planchart, Mar Busquets, Sandra Casals, Melanys Buele, Cristina Lochmann, Aitana de la Fuente i Júlia Falcó) van assolir la desena plaça situant-se al costat dels grans grups estatals. Una vegada més (quartes en el Campionat de Barcelona i novenes en el Campionat de Catalunya), han demostrat la seva qualitat técnica i artística fruit de l’ esforç i el treball ben fet.

                           

                      

CAMPIONAT CATALUNYA XOUS

L´últim cap de setmana de gener es va desenvolupar el Campionat de Catalunya de Xous a Vic en el qual va participar el nostre grup compost per 10 patinadores i comptant amb la col-laboració de 2 patinadores del Club que aquest any no han pogut competir, però que han estat donnat suport i ajudant al grup en la preparació dels Campionats.

Dins de la competició del Campionat de Catalunya destacar que, davant un pavelló ple, amb gairebé 2.000 espectadors, el nostre club de patinatge de Caldes d´estrac va realitzar una actuació fantàstica amb nervis inclosos, que li va valer la seva classificació per al Campionat d´Espanya que ha de celebrar-se el divendres 11 de març a Alcoi (Alacant).

Felicitats a totes, inclòs la entrenadora, pel dur treball, per la vostra il-lusió. Ara toca viure i gaudir del moment, de l´experiència. Ara,…Caldes d´Estrac a Alcoi.

CAMPIONAT BARCELONA FIGURES OBLIGATÒRIES 2016

Magnifica 5ª posició l´aconseguida per Daniela María en el Campionat de Barcelona de Figures Obligatòries de patinatge artístic en el seu primer any en la categoria Cadet.

En el pavelló de l´O.I. Horta,vàren competir en aquesta categoria 37 patinadores, per aconseguir una plaça que els donés pas al proper Campionat de Catalunya a celebrar el 2/3   d´abril a Mollet del Vallès.

Felicitar des del club a la nostra patinadora pel bon i dur treball realitzat. Fem extensible aquesta felicitació a l´equip tècnic. 

Ara seguir entrenat intensament per aconseguir encara millors resultats. Proper objectiu, la classificació pel Campionat d´Espanya.

                                  

CAMPIONAT DE BARCELONA DE XOU - 16 FEBRER 2016

Comencem l´any amb molts bons resultats, obtenint el nostre grup de Xou un magnific 4rt lloc en la categoria juvenil del Campionat de Barcelona Xous celebrat el cap de setmana del 16- 17 de febrer a Vic, i aconseguint així classificar-se pel Campionat de Catalunya que tindrà lloc dintre de 15 dies també a l´esmentada població.

Un esment especial també a la seva entrenadora Gemma, que va aconseguir uns brillants segon lloc i plata en la categoria de quartet i un or i primer lloc en la categoria de grup gran amb el PA Masnou.

Moltes felicitats a totes i continuem treballant pel Campionat de Catalunya!!