EL NOSTRE MERCAT DE SEGONA MÀ

El “mercadillo” és una iniciativa presa pel Club amb la finalitat de donar-nos servei i ajut entre els integrants del mateix. 

L´objectiu és revendre’ns entre nosaltres mateixos materials relacionats amb el patinatge que estiguin en bones condicions i que ja no ens facin profit a un mateix, però si que probablement algú altre, si està en bon estat, ho pugui reaprofitar. 

Per això us animem a que tots els que tingueu material a casa de patinatge (patins, mallot, xandalls...) i ara mateix ja no utilitzeu i desitgeu vendre-ho, només heu d´enviar un e-mail a la nostra companya Lupe Vecino (g.vecino.advocat@gmail.com) amb copia a l´Eduard Casals (eduj.casals@gmail.com) indicant el producte que voleu vendre amb el màxim detall (numero de peu o talla del mallot o jaqueta) i amb una indicació del seu estat i el preu al qual penseu que es podria vendre. 

El primer divendres de cada mes disposarem de la opció d´anar a comprar allò que vulguem al “Mercadillo” que s´establirà en el Club de Caldes de 18:00 a 20:00h. Els articles s´adjudicaran per ordre de petició en el dia de venda.